• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Протягом двох тижнів на Берегівщині проходив щорічний зимовий кубок району з міні-футболу

Протягом двох тижнів на Берегівщині проходив щорічний зимовий кубок району з міні-футболу

2013-12-18

/Files/images/dlya_roboti/13_12_15_minifoci_dontok 010.jpg

Утретє поспіль, за ініціативи Берегівської районної федерації футболу та за сприяння управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, проведено Кубок району з міні-футболу. Цей турнір вже традиційно стає завершенням футбольного сезону. У змаганнях взяли участь 20 команд, які були поділені на чотири групи. Матчі проходили на штучних майданчиках сіл Яноші, Великі Береги, Гать та Дийда. Регламентом турніру були заплановано три групові етапи. В першому виступали всі 20 команд, які боролися з вихід у другий груповий тур. Сильнішими у групах стали: ФК «В. Бийгань», ФК «Гут», «Талісман» В. Береги, ФК «Ремети», ФК «Вілок», ФК «Бене», ФК «Берегове» та «Дружба» Берегово.

У другому груповому раунді жеребкуванням було сформовано два квартети. В першому опинилися «Талісман» В. Береги, ФК «В. Бийгань», «Дружба» Берегово та ФК «Ремети». Серед цих команд у фінальну частину розіграшу вийшли ФК «В. Бийгань» та ФК «Ремети». У другій групі серед щільної боротьби між ФК «Берегове», ФК «Гут», ФК «Вілок» та ФК «Ремети» до фіналу вийшли перші та останні.

Фінальний груповий етап проходив у селі Великі Береги. Дебютна гра між ФК «В. Бийгань» та ФК «Ремети» завершилась перемогою перших – 2:1. ФК «Берегове» з таким ж рахунком обіграла ФК «Бене». У другому турі берегівчани перемогла ФК «В. Бийгань» — 3:2. ФК «Ремети» впевнено здолав ФК «Бене» — 3:0. В заключному турі ФК «В. Бийгані» розгромив ФК «Бене» — 7:2. А ось збірна Берегова змогла обіграти ФК «Ремети» — 6:3 і забезпечити собі чемпіонство. Срібло у футболістів з Великої Бийгані. А третю сходинку на подіумі впевнено забезпечили футболісти з ФК «Ремети».

Церемонію нагородження проводили заступник начальника управління-начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації Олександр Подмятніков, голова БРФФ Олександр Чегіль і його заступник Іштван Біров. Вони нагородили команди-призерів кубками, медалями та грамотами, а також визначили кращих голкіпера та гравця чемпіонату. Кращим голкіпером став Золтан Кордош (ФК «Берегове»), а кращим гравцем — Микола Нодь ФК «Берегове»).

/Files/images/dlya_roboti/13_12_15_minifoci_dontok 114.jpg /Files/images/dlya_roboti/13_12_15_minifoci_dontok 125.jpg/Files/images/dlya_roboti/13_12_15_minifoci_dontok 130.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 267