• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Визначився переможець турніру з міні-футболу з нагоди новорічних і різдвяних свят

Визначився переможець турніру з міні-футболу з нагоди новорічних і різдвяних свят

2013-12-24

/Files/images/dlya_roboti/629_o.jpg

В Яноші пройшов дебютний турнір з міні-футболу. Чотири установи, а саме: Берегівська райдержадміністрація, Берегівська міська рада, Берегівська об’єднана державна податкова інспекція і Берегівський райвідділ МВС України в Закарпатській області делегували свої команди на змагання./Files/images/dlya_roboti/4960.jpgЧотири збірні грали за коловою схемою. Показавши найбільш неординарну гру, четверте місце посіли податківці. Діями команди керував керівник – Пацкан В.В.

/Files/images/dlya_roboti/14.jpgБронза у держслужбовців району. Палко підтримував свою команду – голова райдержадміністрації Гулянич В.І. Почесне друге місце за командою «службовців» міської ради, за яких вболівав мер міста Бабяк З.А.

А найкраще виступили правоохоронці. Команду підтримували у грі начальник райвідділу Яцканич О.О. і міжрайонний прокурор Зарева І.І., який і виступив ідейним організатором турніру. Кубки капітанам команд вручив голова райдержадміністрації Гулянич В.І.. Вітаючи учасників на обговоренні підсумків турніру, керівники районних установ вирішили робити такі турніри регулярними.

/Files/images/dlya_roboti/15219.jpg



Кiлькiсть переглядiв: 250