• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оздоровлення та відпочинок дітей - Берегівський район

Оздоровлення та відпочинок дітей - Берегівський район

2013-07-22

/Files/images/DSC_0030.jpg

19 липня пройшло засідання районної міжвідомчої комісії з питань контролю за роботою дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Під головуванням заступника голови державної адміністрації Горвата В.С. було проаналізовано хід літнього оздоровлення та відпочинку дітей району.

У ході засідання учасники обговорили залучення до літньої оздоровчої кампанії додаткових джерел фінансування. Зокрема, про такий позитивний досвід присутніх інформував керівник табору «Берег камп» Шімон О.Б.. Детально акцентували увагу члени комісії на питання виконання заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на об’єктах із постійним або тимчасовим перебуванням дітей та забезпеченням санітарно-епідеміологічного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства й норм охорони праці та безпеки.

Також, було визначено перспективні прогнози охоплення оздоровчими і відпочинковими послугами дітей на липень – серпень поточного року шляхом проведення додаткових оздоровчих і відпочинкових змін, залучаючи на зазначені цілі спонсорські кошти, інші джерела, не заборонені законодавством.

Кiлькiсть переглядiв: 202