• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розширене засідання колегії управління освіти, молоді та спорту

Розширене засідання колегії управління освіти, молоді та спорту

2014-08-27

/Files/images/dlya_roboti/31.jpg

27 серпня у великому залі Берегівської районної ради відбулося розширене засідання колегії управління освіти, молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації для підведення підсумків минулого навчального року та визначення завдань на 2014-2015 навчальний рік.

На засіданні колегії були присутні керівники освітніх закладів, їх заступники, голови профкомів, кращі вчителі району, а також керівництво райдержадміністрації, районної ради, голів місцевих рад, керівників районних служб, причетних до роботи освітніх закладів, керівники підприємств та організацій.

У роботі розширеного засідання колегії взяла участь Кляп Маріанна – директор департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації. Вона привітала освітян Берегівщини з початком нового навчального року. Також вона підвела підсумки роботи освітянського корпусу за попередній період роботи і наголосила на основних завданнях роботи педагогів у наступні 10 місяців.

/Files/images/dlya_roboti/32.jpg

Із словами привітань і побажань до вчителів району зі сцени звернулися Петрушка Іштван – голова Берегівської райдержадміністрації, Шедер Олена – голова Берегівської районної ради та Медвідь Степан – депутат обласної ради.

-Шановні освітяни, ми зустрілися на порозі нового навчального року. Та вперше за роки незалежності багато шкіл на сході нашої Батьківщини не відкриють своїх дверей через військову загрозу. Цей, рік для України найважчий за усі 23 роки Незалежності, впродовж якого відстоювали свою гідність, боролися за права вільних і достойних громадян та демократичний шлях розвитку. Проти нас розпочали військову агресію і терор. Але ми гідно тримаємо удар!

Дорогі учителі, я хочу, щоб ми з вами чітко усвідомили, що нація і громадянське суспільство народжується за партою школи, кожної школи України! Адже освіта надає людині гідності, робить з населення націю. Наші діти талановиті та неповторні. Але їм потрібні дороговкази та орієнтири на шляху до майбутнього. І саме школа та учителі повинні стати цими вказівниками у житті кожного учня.

Ми вдячні Вам за Вашу щоденну нелегку працю і бажаємо Вам здоров’я, мудрості та терпіння, сил та натхнення для нових досягнень на освітянській ниві. Успішного нового навчального року! – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Іштван Шімонович.

Із доповіддю про підсумки розвитку освіти, фізичної культури і спорту у 2013-2014 навчальному році та завдання на 2014-2015 навчальний рік виступив Лендєл Василь – начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Активно обговорили доповідь Сюлек Маріанна – завідувач Запсонським дошкільним навчальним закладом, Сабо Арпад директор Берегівської угорської гімназії імені Габора Бетлена, Сіладі Лайош – директор Варівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання імені Ференца Ракоці ІІ, Кедебец Лариса – заступник директора Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів з угорською мовою навчання.

Членами колегії була висунута кандидатура із числа педагогічних працівників на щорічну обласну премію імені Августина Волошина. Нею стала – Профус Маріянна вчителька трудового навчання Великоберезької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Насамкінець, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Лендєл Василь та голова райкому профспілки працівників освіти і науки Бачков Тівадар нагородили кращих педагогів району грамотами та преміями.

/Files/images/dlya_roboti/33.jpg/Files/images/dlya_roboti/34.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 322